• Utskrift
  • Print

Velkommen som medlem i HRRK!

Til alle nye og gamle medlemmer av HRRK

Vi arbeider med å legge inn medlemskapet i Norges Rytterforbund. Dessverre har noen opplevd problemer med innmelding via minidrett. Vi ber deg derfor fylle ut skjemaet under:


Skjema for medlemsskap 2016, samt vervekampanje ___________________________________________________________________________________________


Hønefoss og Ringerike rideklubb er en klubb med lange tradisjoner, gode resultater, dyktige medlemmer og et meget høyt aktivitetsnivå. Hos oss er det plass til alle uansett alder, hestekunnskap og ambisjoner. Vi håper at også du vil trives!

HRRK har medlemmer spredt over hele Ringeriksregionen, men har sitt faste tilholdssted på Ringerike Ridesenter, Bærengsletta.

Som medlem vil du motta bladet Hestesport (medlemsbladet til Norges Rytterforbund) uten ekstra kostnad. Dersom du ikke har mottatt bladet innen et par måneder etter at du betalte medlemskontingenten, ber vi deg kontakte oss. 

Mange ønsker å tegne en egen ulykkesforsikring i forbindelse med ridningen. Som medlem av HRRK kan du tegne egen ulykkesforsikring for kr 200,- per år. Du er da forsikret for opp til kr 300.000,- ved 100 % invaliditet.

Klubben arrangerer jevnlig stevner; fra rideskolestevner til store nasjonale stevner innen
både sprang- og dressurridning. For å kunne gjennomføre dette, er vi avhengig av mange støttespillere.

Pris på medlemskap for 2016 er som følger:

  • Rideskoleelev kr. 400,-
  • Junior medlemskap (til og med 18år) kr 500,-
  • Senior medlemskap (fra og med 19 år) kr 600,-
  • Familiemedlemskap kr 700,-

Vi i Hønefoss og Ringerike rideklubb ønsker deg hjertelig velkommen i klubben vår!

For å bli medlem, gjør som følger:

1. Betal inn beløpet for det medlemskapet du ønsker å ha på kontonummer: 2280.23.23194
    NB! Merk med navn på medlem/medlemmer og adresse.

2. Fyll ut vedlagt skjema.
Hvis du har betalt familiemedlemskap, ta med navnene på alle i familien, vi registrerer antall medlemmer og får mer støtte økonomisk fra de forskjellige instanser desto flere medlemmer vi har.
Grunnen til at vi trenger fødselsdato er at vi er pliktige til å registrere hvor mange medlemmer vi har i de forskjellige aldersgruppene.

3. Du vil da motta Hestesport neste gang det blir utgitt. Dersom du ikke mottar Hestesport ber vi deg ta kontakt med oss på mail, så retter vi opp i feilen.

Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS