• Utskrift
  • Print

Grasrotandelen

Ditt bidrag til økte inntekter!

Nå har vi alle muligheten til å bidra med økte inntekter til HRRK. Dersom du sørger for å registrere at grasrotandelen går til HRRK går 5 % av summen du spiller for rett til klubben.  Se vedlagte brev med strekkode som du trenger for å registrere andelen til HRRK, samt fremgangsmåte.  

Tusen takk til alle dere som har benyttet dere av Grasrotandelen til fordel for oss, og som sørger for at det tikker inn noen kroner hver måned.

Vi takker og bukker så mye for disse ekstra pengene som vi lover skal bli benyttet på best mulig måte! Vi oppfordrer samtidig flere av dere til å benytte dere av muligheten til å støtte klubben vår. Da Norsk Tipping ikke fordeler spillemidler lengre, er det veldig viktig at så mange som mulig benytter seg av dette slik at klubben får sært tiltrengte kroner til drift, vedlikehold, hester og utstyr.
Dersom det finnes tanter og onkler, besteforeldre og andre dere vet om som ikke bruker sin grasrotandel så må dere huke fatt i dem og gi dem strekkoden som de kan ta med til tippekommisjonæren slik at de blir registrert som giver til HRRK! Dette gjøres bare en gang, så går det automatisk etterpå.
Vedlegg:
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS