• Utskrift
  • Print

Våre instruktører


Line Brusletto (1980)
Rideskolesjef

Line er ei jente som er født og oppvokst på Geilo. Hun har drevet med ridning siden hun var 5 år og har tatt ridelærer trinn 1 utdannelse på Norsk Hestesenter. Line har i tilegg mye erfaring etter jobb i både inn- og utland. I dag er hun aktiv sprangrytter og konkurrerer opp til 1,40 meter på stevner.
Arbeidserfaring:
Stall Monserud:
Her jobbet Line i et år for tidligere landslagstrener Amund Eide. Hun hadde timer i rideskolen, red salgs- og konkurransehestene samt deltok i det daglige stallarbeidet.
Brunla Rideskole:Her jobbet Line i et år for sprangrytter, Jan Auen Hafskjold og Frank Robert Paulsen. Line hadde ansvar for rideskolen i tillegg red hun salgs- og konkurransehestene.
Stall Ganderup (Danmark):
Her jobbet Line i 3 måneder. Hun trente her salgshestene og viste dem frem for kunder.
Waldenserhoff (Tyskland):
Her jobbet Line i et og et halvt år. Her red hun salgs- og konkurransehestene, hadde en del timer i rideskolen og det ble også en del innridning av unghester.
Bernard Schotsmans (Frankrike):
Her jobbet Line i et og et halvt år. Hun red her salgshestene, viste dem frem for kunder og red sprang konkurranser.
Geilo Rideskole:
Line startet opp og drev Geilo Rideskole i 3 år, en liten rideskole med 100 elever og 11 hester.

Gro Sørgaard Gartland(-90)

Instruktør mandager

  


Gro er født og oppvokst i Namsos i Nord Trøndelag. Hun har drevet med ridning siden hun var 10 år, og siden den gang har hest og spesielt sprangridning vært livet. Hun har gått på toppidrett rytterlinja i Trondheim på videregående og har deretter vært et år i Nederland og jobbet på stall med stell og ridning av hester. Deretter flyttet hun til Hønefoss hvor hun nå studerer økonomi og administrasjon ved høgskolen i Buskerud. Hun er en aktiv sprangrytter og konkurrerer på 1.40 nivå, samt at hun rir litt dressur. Hun er en jente som tilbringer mye tid på stallen og på hesteryggen. Gro sitt motto er: Just do it!


Martine Gildberg Hatlinghus (-79)- Fysioterapeut
Instruktør på tirsdager på terapiridning

Martine er oppvokst på Røyse i Hole kommune. Martine har drevet med ridningsiden hun var 10 år gammel og hadde egen hest 15 år. Martine var ferdig utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2005 og jobber til daglig som fysioterapeut i Hole kommune. Etter endt utdannelse har Martine tatt Hestekunnskapseksamen ved Norsk Hestesenter på Starum og hun har tatt videreutdanning i Terapiridning Trinn 1 og 2 og har siden 2007 hatt offentlig godkjenning som Ridefysioterapeut. Martine har nå startet på en ny videreutdanning i Tverrfaglig Rehabilitering ved Høgskolen i Ålesund.
Arbeidserfaring:
• Martine har variert arbeidserfaring fra blant annet;
• Turnustjeneste i Ålesund kommune, kommunefysioterapeut
• Turnustjeneste på Ålesund Sjukehus, ortopedisk avdeling
• Narvik kommune, kommunefysioterapeut for alle aldersgrupper, samt drev terapiridning i samarbeid med rideinstruktør Vera Aspeslett ved Narvik Rideskole
• Vikersund Kurbad
• Ålesund Sjukehus, Medisinsk avdeling
• Martine jobber nå i Hole kommune som kommunefysioterapeut for alle aldersgrupper, med hovedansvar for rehabiliteringsavdelingen

Grete Lien Lehne

Instruktør på voksentimene på tirsdager


 


Nina Sørensen 

Instruktør på onsdager
 

Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS